Blogmotor váltás, veszteségek

Miután a +[Dev] Folyam.info alatt Octopress fut már majd egy hete és nagyon is bevállt, így lecseréltem a Jekyll-t itt is. Milyen változásokat hol ez?

Sok változás nem lesz tapasztalható, A kinézet egyelőre megkapta az alap Octopress-es külsőt. Talán egyszer átrakom másra, de most ez a legkevésbé prioritásos munkám. Működésben eltűnnek a címkék és a több kategóriás rendszer kerül be. Ennek vannak negatív részei is. Nem tudtam megoldani, hogy az URL ugyan az legyen így az összes +1 eltűnt. =( Ez egy elég negatív dolog az egészben. A régi címek is elérhetőek, mert egy átirányítással gyorsan meg tudtam azt oldani. Ami viszont így jó, hogy könnyebb kezelni és a Dev miatt már jópár kiegészítőt írtam hozzá, amiktől még egyszerűbbé vált és folyamatosan válik.

Az aktivitásom mostanában eltűnt, de visszahozom. Kicsit kilépek majd a Google+ soraiból és tágabbra veszem a témát, ami már amúgy is többször felmerült. Így elsőként az új lendület által hajtva a Google kereső kerül szem elé. Nagyon sok olyan van amit kevesen ismernek és ezekbe szeretnék betekintést adni a szokásos hogyan formájában.

Balazs Nadasdi

Developer, Project Manager, Blogger, Dad... or sometihng like these

You may also like...