Kihalt ez a Google+

Aktivitás

Ok, beregisztráltam… Szép és nagyon ‘modern-web’, de bármikor felnézek, akkor senki sincs sehol. Egyszóval unalmas. Ez tényleg kihalt. Vagy mégsem?

Hogyan lehet ezen segíteni?

Először is töltsd ki a profilodat. Te követnél egy embert akinek egyetlen bejegyzését se látod és a profilján annyi van kiírva, hogy “szeretem a süteményeket”. Én nem és ezzel sokan vannak így. Tehát az első dolgod legyen az, hogy kitöltöd a profilodat. Pár minta, hogy miként néz ki egy kitöltött profil: +Náhóczki Náhó Gábor, +István Türk, +Timi campagna, +Zoltán Stekkelpak és persze jómagam 🙂

Ha megvan a profilod és úgy érzed, hogy ha erre ránéz bárki akkor tud alkotni egy képet rólad, ami alapján követni kezd, ami felkelti az érdeklődést.

Keresés

Második fontos lépés, hogy keress embereket akiknek a bejegyzései érdekelhetnek. Legegyszerűbb, ha a keresőbe beírsz –az oldal tetején– egy általad érdekelt szót vagy kifejezést. Ekkor ki lesznek –alapértelmezetten népszerűség alapján– listázva az ide kapcsolódó bejegyzések. Innen már meg tudod nézni az érdekes emberek profilját, többi bejegyzését (ha írt publikus bejegyzést). Ha valaki érdekel akkor a nevére húzva az egeret és feljön egy kis doboz amiben egyből körökbe is rakhatod.

Gyors Körözés

Ha már van pár ember a köreidben, akkor már relevánsabban tud ajánlani az oldal is neked.

Ajánlás és Trendek

Mi van még?

Személyeken kívűl még oldalakat is körözhetsz. Ezeket is személyek vezetik, de korántsem biztos, hogy egy személy. Kezdésnek, ha magyar embereket keresel vagy csak egy magyar oldalt, akkor tudom ajánlani ezeket az oldalakat: +Magyar G+ felhasználók oldala, +Blake Dashed | Blog, +Shopping All webáruház vagy esetleg +Hungarian cyclists. Ezen oldalaknál, ha megnézed kik követik az oldalt és az oldal kiket követ, akkor nagyon sok magyart találhatsz.

Kellemes böngészést és jó szórakozást, ha ajánlanál érdekes magyar oldalt akkor nyugodtan írd meg és berakom a listába. Hamarosan pedig jövök majd egy részletesebb személy és oldal listával is.

Balazs Nadasdi

Developer, Project Manager, Blogger, Dad... or sometihng like these

You may also like...